Va konstnärlig till studenten

Nu är det vår och sommaren närmar sig, med sommaren kommer skolavslutningar och studentfirande. Har du någon i din närhet, kanske en familjemedlem som ska ta studenten?

I så fall kanske du skulle passa på att utnyttja din konstnärlighet och va lite kreativ med allt som ska skapas och fixas till studenten. Det är nämligen ett utmärkt tillfälle att få visa sin kreativitet för en stor samling människor!

En av de saker jag främst tänker på är alla de studentplakat som ska skapas för att hylla studenten, och så personen i fråga ska känna sig väl mottagen när denne springer ut och säger adjö till skoltiden, för att kanske börja arbetslivet.

Men hur kan ett studentplakat vara konstnärligt kanske du tänker då? Jo, du kanske tror, som många andra, att du bara klickar in på nätet och skickar upp ett foto på personen som tar studenten och sedan kommer det ett färdigt studentplakat hem i brevlådan? Så kan det vara, och det är mängder av företag som arbetar på detta sätt, med ett fåtal mallar med färdiga designer att använda sig av, men du som konstnär kan väl inte tillåta detta till ditt studentplakat?

Det finns nämligen tjänster som tillåter dig att själv designa ditt eget studentplakat från ett helt tomt papper och bygga upp det precis som du själv vill. Det är mer så en konstnär, i alla fall jag, vill jobba. Helt utan begränsningar och låta min kreativitet flöda.

Känner du som jag, passa på nu till studenten, där precis alla kan se ditt studentplakat. Sticker det ut i mängden är det perfekt reklam för dig som konstnär och person. Ett bevis på din kreativitet vilket kan öppna nya portar för dig i framtiden.